O nama

Tradicija
duga više od
3 decenije!

Šilton-papir-pak je osnovan 1991. godine, i najstarija smo firma koja se bavi pakovanjem i Horecom u Srbiji. Do sada smo stekli hiljade zadovoljnih klijenata. Naša želja je da Vas razumemo na što bolji način, i da izađemo u susret svim Vašim zahtevima i željama.
Punih 30 godina osluškujemo zahteve zadovoljnih klijenata, pratimo inovacije, uvodimo nove proizvodne, proširujemo asortiman u želji da se korišćenjem naših proizvoda izdvojite od ostalih. Početak firme je bio usmeren ka pakovanju zrnastih, praškastih proizvoda (šećer, vanilin šećer, so, biber, čajevi..). Naša težnja ka unapređenju i uvođenju proizvoda neophodnih za ugostiteljstvo učinila je to da se proširimo našu ponudu proizvoda Uvođenjem novih mašina koje daju vrhunski kvalitet i preciznost, našu proizvodnju smo dopunili proizvodima kao što su med, ratluk, keks, zrno kafe u čokoladi i mnoge druge proizvode.

Rokovi isporuke

Brza i efikasna isporuka robe na adresu kupaca, franko magacin.

Potpuno besplatno!

HACCP sertifikati

Savremena oprema, mašine za pakovanje najsavremenije generacije kako bi što tačnije i brže odgovorili na zahteve klijenata. HACCP sertifikati, Veterinarski broj RS17414.
0
Godina
poslovanja
0
Artikala
u asortimanu
0
Zadovoljnih klijenata